SOMMARTIDER by Emil Elvinsson

Sommar2018sommartider.jpg

Vi på Luxlight vill önska alla en riktigt skön sommar. I år har vi semesterstängt vecka 29 och 30 och öppnar igen den 30 juli. 

MVH

Från oss på Luxlight

GOD JUL ÖNSKAR VI PÅ LUXLIGHT by Emil Elvinsson

godlux.jpg

God Jul önskar vi på Luxlight

Vi vill tacka alla för ännu ett roligt år tillsammans med många kreativa projekt. 
Här är några av årets projekt vi har fått äran att jobba med.

Glasobelisken på Sergels Torg i nytt ljus by Emil Elvinsson

Den 19:e oktober 2017 återinvigdes "Glasobelisken", officiellt "Kristall - vertikal accent i glas och stål", på Sergels Torg. Samtliga glasprismor har tvättats och nya LED-armaturer har installerats. Videoklippet visar en klippt och snabbspolad version av invigningen för att sammanfatta LED-armaturernas färgpalett och kapacitet. Efter invigningen så lyser konstverket i fasta ljusbilder som ändras ungefär var 10:e dag.

SOMMARTIDER by Emil Elvinsson

Sommaren är äntligen här igen och ytterligare en säsong avklarad med flera färdigställda projekt runt om i landen. Vi jobbar som vanligt fram till industrisemestern den 7 juli.   

Lampfabriken kommer vara stängd vecka 28 och 29 (10 – 21 juli). Vi önskar alla en riktig skön sommar. Vi ses igen efter semestern.

Vänliga hälsningar

Från oss på Luxlight
 

Mail: info@luxlight.se

Tel: 031-97 60 65

Produktkonfigurator by Emil Elvinsson

Nu finns ett enklare sätt att hitta rätt produkt som uppfyller dina krav och önskemål.

LED Linear har utvecklat ett nytt digitalt verktyg ”Product Configurator” som sorterar produkter efter kategorier ex. montage, ljusflöde, IP-klass, optik, färgtemperaturer m.m.  

Testa nya product finder klicka här

Besök LED Linear House of Light klicka här

Konfigurera din produkt och skapa artikelnummer med nedladdningsfiler bla. datablad, ljusfiler .ies, produktbilder .jpg och dwg-filer. Hemsidan visar länken "Configure" för varje produktsida.